Välkommen till Vitalyckohem


torsdag 31 mars 2016

Mars 2016

Hej fina du! Nu är det dax att tacka Mars månad och hälsa April välkommen, jag hoppas att vi får en varm och solig vår så att vi kan njuta av alla vårblommor som grönskar! 💖 Här är ett collage från Mars!

torsdag 24 mars 2016

Glad Påsk 2016! 💖

Välkommen hit fina du! Vill önska dig en underbar påsk antingen du firar själv eller med nära och kära. Jag ska till äldsta dottern imorgon där bjuds det på mat och bastu, på Påskafton blir det att fira min yngsta dotter och barnbarnet och på påsk kvällen/natt blir det jobb för mig. På måndag så kommer barnen hit och mannen ska bjuda på rotmos med tillbehör.


















Kram Lena

lördag 19 mars 2016

Spegel

Välkommen fina du! Nu har jag gjort om i matrummet! Jag har målat och satt upp min fina spegel som jag köpte på Erikshjälpen förra veckan, den gjorde sig fint över spelbordet. Hängde den fina ljuskransen från 1909annobyVilma på spegeln.

Kram Lena 💖

tisdag 15 mars 2016

Dukning


Hej! Vad kul att du tittar in, tog lite kort på dukningen jag gjorde när våra goa vänner skulle komma hit på en bit mat, vi hade en väldigt trevlig kväll!






Kram Lena 

fredag 4 mars 2016

Matrums soffan

Go kväll fina du! 💖  Nu har jag möblerat om lite i matrummet, tycker att det blev bättre när rosensoffan står själv utan matbordet.

                                     Kram Lena