Välkommen till Vitalyckohem


tisdag 15 mars 2016

Dukning


Hej! Vad kul att du tittar in, tog lite kort på dukningen jag gjorde när våra goa vänner skulle komma hit på en bit mat, vi hade en väldigt trevlig kväll!






Kram Lena 

4 kommentarer:

  1. Hej Lena hittade dig och dina vackra foton från ditt underbara hem på instagram, såg också att du även hade en blogg. Var tvungen att titta in till din blogg, nyfiken.... och oj, så vackert du har det i ditt hem, precis i min smak.
    Jag har bloggat flera år och har kanske blivit lite bloggtrött och på att göra inlägg på instagram, vet inte till slut vad jag skall hitta på att skriva och visa, tycker att jag visat allt. Idag fick jag ett ryck att titta efter lite nya inredare på instagram och det var så jag hittade dig och din fräsche blogg. Så trevligt.... det är sådant som gör att man vill fortsätta att blogga lite till. Ha det gott och tack för dina vackra foton.
    Kram Raina/Stenlycka

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack, fina Raina 💖 Välkommen hit, det glädjer mig att du blev inspirerad till att fortsätta att blogga om ditt vackra hem. Det är inte alltid man behöver skriva en massa ord utan det är tillräckligt med en bild, en bild säger mer än tusen ord sägs det ☺Kram Lena

      Radera
  2. Så vackert du har det. Ibland blir jag så sugen att måla mina gamla möbler vita när jag ser dina foton....
    Trevlig helg.
    Kram gun

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, rara Gun 💖 vad du är snäll! Du får känna efter vad som är din stil och vad du tycker om man förändras ju genom åren!☺ Kram Lena

      Radera

Vad kul att du vill skriva här :-)) !